VAŽNO OBAVJEŠTENJE !

Poštovani,

Na društvenoj mreži Youtub-e (a takođe i Facebook-u) se ponovo pojavio LAŽNI kanal (profil), pod imenom FERID ORAHOVAC, kreiran od strane onoga koji želi  smutnju među nama posijati.

Ovim putem želimo da vas obavijestimo da se ograđujemo od ovog kanala, kao i od svakog  video klipa ili komentara, kojeg ovaj i njemu slični sijači smutnje postavljaju, a ljudima kojima se lukavo obraća, krijući se iza imena profesora Ferida Orahovca, želimo da ukažemo na to da pravi Ferid Orahovac nema nikakve veze ni dodirnih tačaka sa istim.

JEDINI kanal koji je ovlašćen za postavljanje  video klipova profesora Ferida Orahovca na Youtub-e jeste Video Studio Pg!

Iz želje da sačuvamo mir u vašim dušama, osjetili smo potrebu da vas informišemo o ponovnom beskarakternom napadu izmišljenih profila, pa ako i vi budete smatrali za shodno kritikovanje ovakvih pohlepnih naravi, prijavite i vi ovaj kanal Youtub-u, kako bi se omogućio upliv znanosti ovih oblasti iz originalnih izvora!  

                                                                                                    1.19.2017

FESA

Poštovani,

Na društvenoj mreži facebook, otvoren je LAŽNI PROFIL, pod imenom “FERID ORAHOVAC”! Pravi Ferid Orahovac nema nikakve veze ni dotičnih tačaka sa tim profilom, čak štaviše, on nije uopšte aktivan na pomenutoj društvenoj mreži! Jedini način na koji možete stupiti u kontakt sa Feridom, jeste putem KONTAKT FORME ovog sajta (www.lijecenje-feridorahovac.me).

Prethodno spomenuti, iscenirani facebook profil treba prijaviti. Osoba koja se krije iza ovog profila, pokušava da, kradeći identitet profesora Ferida Orahovca, obmani ljude i ujedno unese razdor, smutnju i sumnju, povezujući ga sa ekstremnijim strujama, želeći da na taj način prouzrokuje zbunjenost i navuče gnijev i srdžbu nadležnih faktora. Upoznajemo javnost sa iznijetim informacijama, da budu obazrivi, kako ta persona ne bi uspjela još nekoga prevariti,jer se i u ranijem periodu, u kojem nijesu postojale ove turbulentne stihije po svijetu, željela/želio da izvuče materijalnu korist, nudeći ljudima hamajlijsku pomoć, uz prethodnu uplatu na njenom/njegovom žiro računu. Uz podsjećanje da može biti aktivna/an i sa novim gnusnim idejama i varkama, podvlačimo dvije bitne, elementarne tačke:

1. Da se pravi Mr. Ferid Orahovac nalazi isključivo na ovoj Web stranici i na kontakt telefonu: 067 283 – 919;

2. Da pristanete na dalji tok konsultacija samo uz prethodni objelodanjeni i provjereni kontakt.

LAZAN PROFIL